Bezoek de mooie steden in Limburg
Print deze pagina

Camping Cottesserhoeve ligt op slechts enkele kilometers van het stadje Vaals. Een kleine stad met een historische kern en goede winkelmogelijkheden.

Bezoekt u ook graag eens een grotere stad, dan zijn daar natuurlijk Heerlen (afstand 13 km.) en Maastricht (op 25 km. afstand). Voor meer informatie over deze beide steden kunt u zoeken op: www.heerlen.nl en www.maastricht.nl.

We zeiden het al: Camping Cottesserhoeve ligt letterlijk op het trefpunt van drie landen. Waarom dan niet een stad in het buitenland bezoeken?

Duitsland

Het Duitse Aken bevindt zich op maar tien kilometer van Cottessen. Een interessante oude stad die een bezoek zeker waard is. Bent u bereid ook iets verder te reizen, dan zijn Keulen en Monschau zeer de moeite waard. Monschau is een prachtig klein stadje in de Duitse Eiffel. Keulen is een grotere stad in Duitsland. Prachtige oude binnenstad, schitterende musea en volop winkelmogelijkheden.

Informeert u bij de receptie over de milieu sticker en eventueel openbaar vervoer richting Aken.

België

België ligt ook naast de deur. De grote stad Luik (35 km.) biedt een mooi gerestaureerd centrum met vele eetgelegenheden en het is er uitzonderlijk goed winkelen. Iedere zondagochtend vindt in Luik een beroemde grote vlooienmarkt plaats: La Batte. Spa (45 km.) is een kleinere stad in de Belgische Ardennen. Spa is niet alleen bekend vanwege zijn mineraalwater, maar ook omdat het al vele jaren een gerenommeerd kuuroord is.

Voor al deze grote en kleinere steden geldt dat ze vele attracties en bezienswaardigheden bieden. Daarnaast nodigen ze beslist ook uit tot rustig rondslenteren, etalages kijken, inkopen en lekker eten en drinken. Want laten we niet vergeten: Zuid-Limburg (en de Euregionale omgeving) staat bekend om culinaire hoogstandjes.

Delen op
ANWB Camping ACSI CampingCard BestDeal CampingCard ANWB Camping